Home Page

INTERNATIONAL PRIVATE KINDERGARTEN

MALA AKADEMIJA

International and multilingual

Ethnic diversity and a multilingual environment where children are exposed to up to three languages (English, German and Slovenian) contribute to their holistic development

Learning through play

At Mala Akademija Kindergarten, the focus is on each individual child, who develops his or her holistic personality in a positive and innovative environment

Healthy lifestyle

We promote a healthy lifestyle through quality time outdoors, daily sports activities and healthy eating habits

Additional activities

V program so vključene mnoge dodatne dejavnosti, s katerimi poskrbimo, da vaši otroci svoj prosti čas preživljajo kakovostno in raznoliko

Home Page

VISIT US


We are accepting children from all municipalities and all countries.

Our children come from Slovenia, Austria, Brazil, Estonia, France, Germany, Greece, Hungary, Italy, Spain, Scotland, Switzerland...

Before enrolling your child, we invite you to take a tour of the kindergarten!

Tours are held on Mondays, Tuesdays and Thursdays between 9 and 11 am and last about 20 minutes.

We kindly ask you to register for the tour using the online form below.

Home Page
Home Page
Home Page

WRITE TO US


Home Page
Home Page

KAJ O NAŠEM VRTCU MENIJO STARŠI?


Dear Elena,

I hope this email finds you well.

Valon and I wanted to take a moment to express our deepest gratitude for the exceptional care and love provided to Avana by you and your staff for the past one and a half months.

Avana thoroughly enjoyed her experience at your kindergarten, and we were truly impressed by the dedication and professionalism exhibited by everyone. The warmth and nurturing environment you’ve created made it easier for us to entrust Avana’s care to your team. The positive impact you’ve had on her development and happiness is truly invaluable to us as parents.

I am sure that whenever we are in Ljubljana again, we will certainly choose your kindergarten for Avana without hesitation. Once again, thank you for everything. Please extend our heartfelt appreciation to all the staff members for their hard work and kindness.

We look forward to reconnecting with you in the future.

Warm regards,
Behare and Valon

Spoštovani!

Radi se vam zahvalili za vaše zaupanje in obisk vaših čudovitih palčkov v naši Pravljici. Upam, da so bili otroci skupaj z vzgojiteljicami vsaj pol toliko navdušeni nad obiskom, kot smo bili mi.

Želimo poudariti, da smo bili globoko prevzeti kako lepo je bilo biti in se igrati z otroki, kako so urejeni, delavni, sproščeni, sočutni, kako hitro so se vživeli v ritem in pravila na kmetiji ter kaj vse od življenjskih veščin že obvladajo. To je izredno redka odlika med vrtci in hkrati edini, ki se je pri nas tako hitro vklopil v Pravljico. Vse pohvale vašim vzgojiteljicam, še posebej Vesni za osebni angažma pri razvijanju vrednot, ki jih otroci izražajo.

Posledično se nam je porodilo kup idej, kako bi lahko skupaj še kaj zanimivega “ušpičili”. A o tem mogoče drugič.

Še enkrat hvala za obisk.

Lep pozdrav,
Aleš, Iris in cela Pravljica

Pozdravljeni,

rada bi se zahvalila vzgojiteljicam, ki so Inji pričarale tako lepo rojstnodnevno praznovanje. Inja je uživala! 🙂

In vse pohvale tudi za izdelavo tako lepe čestitke, ki bo ostala čudovit spomin! 🙂

Hvala iz srca.

Lep vikend,
Andreja

Pozdravljeni,

Končno imam čas, da napišem to sporočilo, ki ga imam v mislih že en teden. Prosim vas, da ga posredujete tudi vzgojiteljicam, saj se tiče njih.

Rada bi se zahvalila vsaki vzgojiteljici posebaj, saj so res krasne. Zelo so srčne in prav zares sem vesela, da imata moji hčerki ta privilegij, da ju pazijo oz. skrbijo za njiju.

Kakšno čudovito zabavo za zaključek leta so pripravile otrokom!! Brez besed! Poslikava “teles”, slastni prigrizki, razne igre, obisk gasilcev (seveda imate zasluge tudi vi), gledališče, za spomin pa majčke, tunike (če jih je sešila Tjaša, se ji zahvaljujem, ker so ČUDOVITE), knjižica fotografij… Zoja je še nekaj dni po tem navdušeno razlagala kaj vse se je dogajalo. Res ste pripravili čudovit spomin.

Sem mnenja, da je ta vrtec krasna popotnica v življenje za vsakega otroka, ki ga obiskuje. Hvaležna sem, da sta ga lahko deležni obe moji deklici.

Vse pohvale tudi za dobro izveden tečaj rolanja. Zojo sem predhodno sama skušala naučiti rolanja, a mi ni uspelo. Sedaj pa sva pogosto na rolerjih, Zoja skozi igro podoživlja tečaj in mi kaže vaje kako moram rolati 🙂 Medaljo pa nosi vsak dan, tako se ji ‘dobro zdi’. Hvala tudi za fotografije ob zaključku tečaja.

Skratka, hvala čisto vsaki vzgojiteljici posebaj. Krasne so!

Hvala ❤
Andreja Zalokar

Pozdravljeni.

Iskreno bi se vam rada zahvalila za tako lepe ocene, ki ste mi jih dali za maturitetne nastope in pa seveda vse znanje in potrpljenje ter mi omogočili zelo kakovostno in srcno praktično usposabljanje.

Prosim, ce se lahko v mojem imenu zahvalite vsem vzgojiteljicam, predvsem pa Anji in Vesni, ki sta mi res dali veliko znanja in vsega dobrega na moji poti.

Najlepša hvala še enkrat.

Lepo pozdravjam
Lena Jakopič

Pozdravljena Vesna in vse ostale vzgojiteljice,

vsem se vam najlepše zahvaljujem, da tako lepo skrbite za naše otroke, jim brišete ritke in noske in jim podajate ogromno znanja in učite lepega vedenja.

Tjaša in Vesna, hvala vama za vso skrb in potrpežljivost (s starši:-), zelo vesela sva, da ima ravno najin sin tako fajn vzgojiteljice:-)

Še enkrat hvala za vse, pa upam, da se kmalu vidimo,
Vesna Marinko

Pozdravljeni!

Po začetni neprijetni izkušnji z enim od ljubljanskih vrtcev smo bili precej skeptični in izbirčni pri iskanju novega. Odločili smo se za Malo akademijo in zadeli v polno! Naša punčica je po petih letih bivanja v vrtcu odšla v šolo pripravljena, brez ene slabe izkušnje.

Iskreno lahko povem, da ta vrtec da otroku vse, igro, dosti aktivnosti in znanja, spoštovanja do narave in okolja, zdravo prehrano in predvsem neguje in ohranja lep in prijateljski odnos med malčki. Zadovoljni malčki, zadovoljni starši :).

Iskrena hvala vsem, ki so skrbno, toplo in srčno skrbeli za našo punčko!

Lep pozdrav in vse dobro,
D.

Review Image